Home

Lieve Gasten,

Helaas blijft het maar onduidelijk in deze bizarre tijd wanneer wij onze deuren weer mogen openen en jullie weer mogen ontvangen voor een hapje of een drankje. En dat terwijl we niets liever doen! Tot die tijd gaan we door met take-away & delivery van gerechten, borrelboxen en lekkere drankjes op donderdag tot en met zondag. Hiervoor bestel je eenvoudig via de button of bel ons op 0164 - 211119. 

Helemaal nieuw is onze GASTROBOUTIQUE. Vanaf heden shop je al jouw december cadeaus en alles om lekker en mooi te tafelen zoals serviezen, glaswerk, tafellinnen en Kerstdecoratie maar ook verse producten van onze vlees en vis leverancier, kaas van het Kaasatelier en nog veel meer. Jij komt toch ook een kijkje nemen? Mooie merken die we hebben zijn o.a. Broste Copenhagen, Mrs Bloom, Tokyo Design, Rustik Lys, Lie Gourmet en Leeff. En uiteraard pakken we alles mooi en feestelijk voor je in! 

Kerst vieren we hoogstwaarschijnlijk thuis in kleine gezelschappen. Maar ook dan komt De Moor naar u toe voor een brunch of 4-gangen keuze diner. Hierbij is eraan gedacht dat u zelf slechts gerechten verwarmt en snel aan tafel presenteert. Kerst 2020

Mocht u ons op een andere wijze nog willen steunen in deze tijd? Denk eens aan een Kadobon

Wij wensen u allemaal sterkte en gezondheid in deze tijd. Graag tot ziens! 

Blijf gezond! Pas goed op jezelf en je naasten!

Heel veel liefs,

Ellen & Sven, Team de Moor                                                                                                                                                                                                                                                                  

Lunch & Diner

Lunch & Diner

onze menukaart

Geen aanbiedingen beschikbaar

Nieuws & Moor

Cadeaupakket

Cadeaupakket

De allerleukste en -lekkerste pakketten koop je bij De Moor!

Gastroboutique

Gastroboutique

Alles om lekker en mooi te tafelen of om cadeau te geven!

Iedere zondag: Lazy sunday brunch

Iedere zondag: Lazy sunday brunch

Geniet iedere zondag tussen 12 en 15 uur van onze LAZY SUNDAY BRUNCH!

Valentijnsdag brunch

Valentijnsdag brunch

Bezorgd op 14 februari tussen 11 en 12 uur!

meer nieuws

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend voor afhaal en bezorging van donderdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bestellingen worden tot uiterlijk 18.30 uur aangenomen. Voor bezorging geldt dat de bestelling uiterlijk om 14.00 uur is gemaakt op de dag van bezorging.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl