Home

Lieve Gasten,

Wat hebben we jullie gemist en wat zijn we blij dat op 28 april ons terras weer open gaat. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 12u00 tot 18u00. Overdag geen tijd? Onze favoriete proeverij boxen zijn middels take-away ook nog op deze dagen te bestellen. LET OP! Soms zullen wij besluiten door weersverwachtingen ons teras niet te openen. Houd hiervoor onze socials in de gaten of neem contact met ons op. Reserveringen brengen wij uiteraard tijdig op de hoogte. 

Daarnaast opent 28 april onze winkel de GASTROBOUTIQUE ook haar deuren voor vrije inloop, een shop-in-shop of liever gezegd een shop-in-restaurant. Een boutique met allerlei leuks, lekkers en moois om te tafelen zoals serviezen, glaswerk en tafeldecoratie maar ook lekkers zoals olijfolies, zout, peper, koffie en thee.  Merken die we hebben zijn o.a. Broste Copenhagen, Gusta, Tokyo Design, Rivsalt, Lie Gourmet en Leeff. En uiteraard pakken we alles mooi voor je in! 

Mocht u ons op een andere wijze nog willen steunen in deze tijd? Denk eens aan een Kadobon

Wij hebben er heel veel zin in u weer te mogen ontvangen!

Heel veel liefs,

Ellen & Sven, Team de Moor                                                                                                                                                                                                                                                                  

Lunch & Diner

Lunch & Diner

onze menukaart

Geen aanbiedingen beschikbaar

Nieuws & Moor

Gastroboutique

Gastroboutique

Lekkers, moois en leuks om te tafelen.

De Moor als Bruiloftlocatie

De Moor als Bruiloftlocatie

Ja ik wil…. Gaan jullie elkaar het jawoord geven en zijn jullie op zoek naar een mooie locatie? Wij verzorgen graag deze mooie dag van jullie leven!

meer nieuws

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend voor afhaal en bezorging van vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bestellingen worden tot uiterlijk 18.30 uur aangenomen. Voor bezorging geldt dat de bestelling uiterlijk om 14.00 uur is gemaakt op de dag van bezorging.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl