Arrangementen

Arrangementen bij Gastrobar de Moor

We hebben een aantal leuke verassende arrangementen. Leuk voor groepen of als teamuitje! Maar ook geschikt voor 2 personen of kleine groepen

High Wine

High Wine

Verrassende amuses, heerlijke warme gerechtjes begeleid door onze huiswijnen bezorgen u een ware smaaksensatie. Ontdek hoe de smaken van de wijnen en de gerechten elkaar aanvullen en versterken. Een ongekende ervaring!

€ 39,50 per persoon

High Beer

High Beer

Naast onze succesvolle High Wine hebben wij ons assortiment uitgebreid met een variant met bier, High Beer. Eveneens verrassende amuses, heerlijke warme gerechtjes bereid en vergezeld door speciaalbieren van onze bierkaart. Ervaar deze Bourgondische combinatie in onze sfeervolle ambiance.

€ 39,50 per persoon

High Tea

High Tea

Ontdek onze verrassende High Tea en geniet van de origineel huisgemaakte lekkernijen geïnspireerd op de Engelse traditie. Elke dag kunt u tussen 14u00 en 16u00 genieten van onze High Tea met onze thee van Damman. Deze exclusieve High Tea wordt geserveerd op het terras, in onze tuin of het restaurant Een heerlijke 'lazy afternoon' met familie of vrienden, terwijl u geniet van deze heerlijke verwennerij.  

High Tea € 19,50 p.p.  
High Tea 'de Moor'  € 27,50 p.p. (incl. een glas Cava en elke gang een extra gerechtje)


 
 

Deze arrangementen zijn alleen verkrijgbaar op reservering voor minimaal 2 personen. Niet te reserveren tijdens evenementen. Het exacte aantal kan tot een uur van tevoren aan ons doorgegeven worden. Hierna zal het door u gereserveerde aantal worden doorberekend bij een lagere opkomst. Vraag ons gerust naar meer informatie.

Voor reserveringen kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons op 0164 21 11 19

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.00uur en zondag vanaf 12.00 uur. Gastrobar De Moor is 's maandags gesloten.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl