Boutique

Boutique

Vanaf heden hebben wij een leuke boutique in ons mooie etablissement aan de Grote Markt. Hier vind je van alles om lekker en mooi te tafelen. Wij verkopen o.a. Tokyo Design, Costa Nova, Broste Copenhagen, Home Original,  Leeff, Orphactory en Gusta. Maar ook bijvoorbeeld koffie en thee van de merken die wij serveren in onze Gastrobar. (Vascobelo en NewBy tea). 

Ben je op zoek naar een mooi glaswerk of servies, een leuk cadeau dan ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard pakken wij het in stijl voor je in. Ook stellen we graag samen met jou een mooi cadeau of pakket  samen om iemand te verrassen. 

Helaas is nu ook de boutique gesloten vanwege de lockdown. Neem tijdens een wandeling eens een kijkje in onze etalage of bezoek onze webshop www.gastroboutique.nl Bel of mail ons gerust met vragen of bestellingen. We staan graag voor je klaar! 

Voor het ophalen parkeer je nu eenvoudig voor de deur. 

Liefs, Ellen, Sven en Team De Moor 

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend voor afhaal en bezorging van vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bestellingen worden tot uiterlijk 18.30 uur aangenomen. Voor bezorging geldt dat de bestelling uiterlijk om 14.00 uur is gemaakt op de dag van bezorging.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl