Boutique

Boutique

Onze Gastroboutique is een shop-in-shop, of liever gezegd een shop-in-restaurant gevestigd in de Gastrobar. Een boetiek met producten die jouw etentjes, borreltjes en feestjes laten vergezellen van allerlei moois en leuks voor op tafel. Ben je op zoek naar een mooi glaswerk of servies, een leuk cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard pakken wij het in stijl voor je in. Ook stellen we graag samen met jou een mooi cadeau of pakket samen om iemand te verrassen. 

Wij verkopen o.a. Tokyo Design, Costa Nova, Broste Copenhagen, Home Original, NKUKU, Rivsalt, Rustik Lys, Leeff, Orphactory en Gusta. Maar ook bijvoorbeeld koffie en thee van de merken die wij serveren in onze Gastrobar. (Vascobelo en NewBy tea). We kopen met grote regelmaat in, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. 

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12u00 tot 18u00. Uiteraard ook vrijblijvend te bezoeken als je geen gebruik maakt van onze Gastrobar. 

Bel of mail ons gerust met vragen of bestellingen. We staan graag voor je klaar! 

Liefs, Ellen, Sven en Team De Moor 

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend voor afhaal en bezorging van vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bestellingen worden tot uiterlijk 18.30 uur aangenomen. Voor bezorging geldt dat de bestelling uiterlijk om 14.00 uur is gemaakt op de dag van bezorging.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl