Boutique

Boutique

Onze Gastroboutique is een shop-in-shop, of liever gezegd een shop-in-restaurant gevestigd in de Gastrobar. Een boetiek met producten die jouw etentjes, borreltjes en feestjes laten vergezellen van allerlei moois en leuks voor op tafel. Ben je op zoek naar een mooi glaswerk of servies, een leuk cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard pakken wij het in stijl voor je in. Ook stellen we graag samen met jou een mooi cadeau of pakket samen om iemand te verrassen. 

Wij verkopen o.a. Tokyo Design, Duro Cermaics, Costa Nova, Broste Copenhagen, Home Original, NKUKU, Rivsalt, Rustik Lys, Leeff, Orphactory en Gusta. ) We kopen met grote regelmaat in, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. 

De winkel is geopend van woensdag tot en met zondag van 12u00 tot 20u00. Uiteraard ook vrijblijvend te bezoeken als je geen gebruik maakt van onze Gastrobar. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid op afspraak te winkelen in de ochtenduren. Neem hiervoor contact met ons op. OOk online op onze special website beiden wij een deel van onze collectie aan www.gastroboutique.nl 

Bel of mail ons gerust met vragen of bestellingen. We staan graag voor je klaar! 

Liefs, Ellen, Sven en Team De Moor 

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl