Carpaccio Wagyu 100% Wagyu rundvlees, rucola, Parmezaanse kaas
17,50
Scampi & Spinazie gewokt, knoflook, Parmezaanse kaas
17,50
Gyoza Japanse dumplings, kip, Japanse mayonaise, zoetzure juliënne van groenten
15,-
Tartaar van Tonijn rode ui, chilipeper, koriander
17,50
Burrata verse basilicum, cherry tomaatjes
15,-
Creme brûlée van geitenkaas salade, crumble van gedroogde olijven
12,50
Oesters half dozijn Oysri oesters, yuzu vinaigrette
19,50
Proeverij van het huis prijs is per persoon voor een plateau, met een combinatie van onze voorgerechten voor als je niet kan kiezen, prijs is per persoon, minimaal 2 personen
21,50
Seafood Starter prijs is per persoon voor een plateau, met een combinatie van oesters, sashimi van tonijn sashimi van zalm, wakamé, wasabimayonaise, sojasaus, prijs per persoon, minimaal 2 personen
19,50
Tapasplank Morcon Ibérico bellota, Cecina de vaca premium, Jamon Duroc, Jamon Ibérico cebo vintage, Manzanilla olijven, sardientjes in olijfolie, aïoli, Manchego, brood, minimaal te bestellen voor 2 personen, prijs p.p.
19,50
Tom Kha Kai soep Thaisekippensoep, kippendijen, rode peper, kokos, laos, sereh
12,50
Bisque kreeftensoep, Hollandse garnalen
12,50
Al onze burgers worden medium-rare gegrild en geserveerd op een heerlijk broodje. Wil je hem anders gegrild hebben? Laat het ons weten!
Lamshaas Ponzu-truffel saus
Biertip: DeleriumTremens (B)
Wijntip: Baron de Rotschild, Carménère Reserva (CL)
27,50
Burger the Truffle 100% Black Angus burger, sla, tomaat, komkommer, truffelmayonaise, brioche
Biertip: La Trappe Isi d'Or (NL)
Wijntip: Carnivor Zinfadel (USA)
18,50
Schotse Black Angus Bavette Chimmichurri of teriyake truffelsaus
Biertip: Bolleke de Konick (BE)
Wijntip: Marques de Riscal Reserva (E)
27,50
Tournedos Black Angus Chimmichurrie of Béarnaisesaus
Biertip: Bolleke De Koninck (BE)
Wijntip: Marques de Riscal Reserva (ES)
38,50
Buikspek traag gegaard, gelakt netbarbecue saus, sesam, saus met een 'zuurtje een een zoetje'
Biertip: IPA 't IJ (NL)
Wijntip: Torres Celeste Crianza Trempranillo (ES)
21,50
Steak Tartaar van het Belgisch blauw rund, gepocheerd ei, augurk, ui, mosterd>
Biertip: Pauwel Kwak (BE))
Wijntip: AIX Provence rosé (FR)
24,50
Sashimi set verse tonijn, verse zalm, octopus, zeebaars, wakamé, gember, wasabimayonaise, soja saus
Wijntip: Luisa, Pinot Grigio (I)
Biertip: La Trappe Iso d'Or (NL)
29,50
Tataki tonijn sesam, wasabi mayonaise, wakame
Wijntip: Torres Celeste Verdejo (ES)
Biertip: La Trappe Isi d'Or (NL)
27,50
Scampi Curry Black Tiger scampi's, seizoensgroenten, rijst, curry saus
Wijntip: AIX Provence rosé (FR)
Biertip: IPA 't IJ (NL)
27,50
Crunchy Octopus krokante rijst, sesam, ponzu, paddestoelen
Biertip: IJwit (NL)
Wijntip: Torres Celeste, Verdejo (ES)
29,50
Kabeljauw & Scampi kabeljauw, scampi, seizoensgroenten, chilisaus
Wijntip: Luisa, Pinot Grigio (IT))
Biertip: Triple d'Anvers (B)
27,50
Portobello gekookt in Merlot, geserveerd met geitenkaas en seizoensgroenten
Biertip: La Trappe Isi d'Or (NL)
Wijntip: Drostdy Hof Shiraz Merlot (ZA)
19,50
Yakisoba Udon noedels, paddestoelen, witte kool, taugé, team, gember
Biertip: IJwit (NL)
Wijntip: Santa Digna Gewürztraminer (CL)
17,50
More by the Moor assortiment van huisgemaakte lekkernijen
9,50
Cheesecake huisgemaakt, rood fruit, bol cheesecake roomijs
Wijntip: Fusta Nova Moscatel (E)
Biertip: Kriek Mort Subite Lambic (B)
8,50
Sabayon sabayon van Saké geserveerd met gezouten karamelijs
11,50
Kaasatelier kaasselectie van 5 soorten kazen van het Kaasatelier, siroop van port, notenbrood
Wijntip: 10 years old port
15,-
Mango & Passie heerlijk dessert van twee tropische vruchten en witte chocolade
Wijntip: Torres Moscatel Oro
Biertip: Kriek Mort Subite Lambic (B)
11,50
Duindoorn & Cocos sorbet van duindoorn, crème van cocos, yuzu, pure chocolade
Wijntip: Torres Moscatel Oro
Biertip: Kriek Mort Subite Lambic (B)
12,50
Irish klassieker, Jameson whiskey
7,50
Italian Amaretto
7,50
D.O.M. D.O.M. Benedictine
7,50
Brazilian Coffee Tia Maria
7,50
French Grand Marnier
7,50
Spanish Liqor 43
7,50
Normandisch Calvados
7,50
De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.
Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl