Nieuws & Moor

Nieuws & Moor

Nieuws, leuke acties en mooie aanbiedingen bij Gastrobar de Moor

Nieuwsberichten

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

2e Kerstdag zijn wij geopend vanaf 12u00. U kunt dan bij ons terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Wij serveren deze dag onze gebruikelijke kaart. 24 december en 31 december zijn wij geopend van 11u00 tot 17u00. 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wij wensen u een hele fijne feestdagen en een sprankelend en gezond 2019!

Aangepaste openingstijden rondom de Vastenavendperiode!

Aangepaste openingstijden tijdens de Vastenavendperiode!

Aangepaste openingstijden rondom de Vastenavendoperiode!

Open tijdens vastenavend

Eten tijdens Vastenavend!

Me Vastenavend ken de bij ons komme n'ete.

Wisselend keuze maandmenu € 29.50

Maandmenu

Elke maand presenteren wij een nieuw 3-gangen maandmenu afgestemd op lekkers van het seizoen. U heeft de mogelijkheid een keuze te maken bij het voor- en hoofdgerecht uit vis, vlees. Wie neemt u deze maand mee uit eten?

De Moor als Bruiloftlocatie

De Moor als Bruiloftlocatie

Ja ik wil…. Gaan jullie elkaar het jawoord geven en zijn jullie nog op zoek naar een mooie locatie? Wij verzorgen alles tot in de puntjes.

Burgerkaart

Burgerkaart

Lekker burgerlijk doen met onze burgerkaart! Omdat onze burgers zo in de smaak vallen hebben we vanaf heden een uitgebreide burgerkaart! Ga jij regular, Italian of Mexican? Voor een overzicht van onze burgers verwijzen we je graag naar onze uitgebreide menukaart!

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag is Gastrobar De Moor geopend vanaf 11.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl