De Moor voor thuis

Onze favorieten om af te halen

Onze favorieten om af te halen

Nu onze openingstijden weer beperkt zijn door de Corona maatregelen laten wij u graag ook thuis weer van onze favorieten genieten. Wij hebben een heerlijke Proeverij Box samengesteld waarvan u de warme gerechten eenvoudig zelf kunt verwarmen. Daarnaast is het mogelijk onze Plank van het seizoen, de Wilde Plank te bestellen voor 2 of 4 personen. U kunt de boxen op halen tussen 17u00 en 19u30. 

Bestellen is mogelijk tot uiterlijk 14u00 op dezelfde dag. Uw bestelt eenvoudig middels de button rechts onderin of per telefoon/e-mail. 

 

Nieuwsberichten

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen!

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen!

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl