Cadeaupakket

Cadeaupakket

Cadeaupakket

Cadeaupakket!  

Het is altijd leuk om iemand iets cadeau te geven. In overleg met jou stellen we mooie pakketten samen. Uiteraard helemaal mooi verpakt en met kwalitatieve inhoud. Ook kunnen deze pakketten bezorgd worden in Bergen op Zoom en omgeving. Wil je hier meer van weten, kom langs in onze Gastroboutique of bel 0164-211119. 

 

Nieuwsberichten

Iedere zondag: Lazy sunday brunch

Iedere zondag: Lazy sunday brunch

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend voor afhaal en bezorging van donderdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bestellingen worden tot uiterlijk 18.30 uur aangenomen. Voor bezorging geldt dat de bestelling uiterlijk om 14.00 uur is gemaakt op de dag van bezorging.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl