Cadeaupakket

Cadeaupakket

Cadeaupakket

Cadeaupakket!  

Het is altijd leuk om iemand iets cadeau te geven. In overleg met jou stellen we mooie persoonlijke pakketten samen. Uiteraard helemaal mooi verpakt en met kwalitatieve inhoud. Ook kunnen deze pakketten bezorgd worden in Bergen op Zoom en omgeving. Wil je hier meer van weten, kom langs in onze Gastroboutique of bel 0164-211119. 

 

Nieuwsberichten

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen!

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen!

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl