Gastroboutique

Gastroboutique

Gastroboutique

Gastroboutique 

Ook winkelen doe je nu bij De Moor! We hebben vanaf heden onze Gastroboutique. We verkopen vanalles om gezellig te tafelen zoals glaswerk, servies, kaarsen, tafellinnen en olijfolies. Hierbij houden we rekening met trends en het seizoen, en ja wij hebben het voorjaar al helemaal in ons bol! Mooie merken die we verkopen zijn o.a. Broste Copenhagen, Rivsalt, Lie Gourmet, Gusta, Leeff, Home Original, Tokyo Design, Hollandsche Waaren, Costa Nova Grespresso en Rustik Lys. Kom je gezellig shoppen?  En is het een cadeautje? Dan pakken we het graag voor je in. 

Helaas is de winkel door de maatregelen rondom Covid-19 nu ook gesloten. Houd onze Instapagina in de gaten voor allerlei leuks. Tevens vind je veel van onze leuke items op gastroboutique.nl  Woon je in Bergen op Zoom of directe omgeving dan bezorgen we het voorlopig graag bij jou aan huis. 

 

Nieuwsberichten

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl