Kerstavond 2022

24 december geopend

24 december geopend

Op Kerstavond, zaterdag 24 december zijn wij geopend! U geniet dan van onze gebruikelijke kaart in gezellige Kerstsfeer. Wellicht bent u niet helemaal geslaagd voor uw Kerstinkopen en scoort u zelfs nog een leuk cadeautje in onze Gastroboutique. 

!e en 2e Kerstdag zijn wij gesloten. 

Liefs, Ellen Sven & Team De Moor 

Nieuwsberichten

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl