Eindejaarspakketten

Eindejaarspakketten

Eindejaarspakketten

De dagen worden korter en voor we het weten zitten we gezellig aan de Kerstdis. Na het succes en plezier van de afgelopen jaren zijn wij weer gestart met het samenstellen van mooie en leuke Eindejaarspakketten.

Het beste eindejaarsgeschenk geef je met AANDACHT! En dat is nu nèt wat wij doen! Met veel aandacht stellen we met jou het leukste pakket samen en pakken het met liefde in. Kom jij even mooi voor de dag bij je relatie of medewerker!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Met feestelijke groet,

Team De Moor

Nieuwsberichten

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl