Paasbrunch

Paasbrunch

Paasbrunch

Na het succes van de Kerst en de Valentijnsbrunch voor delivery en take-away presenteren wij nu onze PAASBRUNCH op 1e en 2e Paasdag!

Mini broodjes van het 'Vlaamsch Broodhuys' - croissant - roomboter - tomaat crevette (gevuld met Hollandse garnalen en cocktailsaus) - Pata Negra - filet americain v/h Zeeuws rund - Zeeuwse beenham - salade Asperges v/d Brabantse Wal, ei - vers fruit - frambozenjam - honing - macaron - paaseitjes - smoothie van passievrucht € 27,50 p.p. 

En wil je er echt een feest van maken dan bestel je er gewoon een flesje van onze fameuze bubbels MVSA CAVA bij!

Let op: indien u bezorging kiest, deze vindt plaats tussen 11:30h en 13:00h. De tijd kan dus afwijken van de door u ingevoerde tijd!!! 

Afhalen kan tussen 11:30 en 13:00h op het door u gekozen tijdstip.

Te bestellen vanaf minimaal 2 personen! Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 2 april 19u00 middels de button op deze site (selecteer de datum van Pasen om de brunch te kunnen bestellen), e-mail en per telefoon. 

Nieuwsberichten

Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen.

Openingstijden

Gastrobar De Moor is geopend voor afhaal en bezorging van vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bestellingen worden tot uiterlijk 18.30 uur aangenomen. Voor bezorging geldt dat de bestelling uiterlijk om 14.00 uur is gemaakt op de dag van bezorging.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl