Vergaderen

Vergaderen in het centrum

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in het centrum van Bergen op Zoom. Onze bovenruimte op de eerste verdieping met het schitterde uitzicht op de historische markt van Bergen op Zoom met zijn beroemde Peperbus kent verschillende mogelijkheden. Wij leggen u graag tijdens zo´n dag in de watten met een ruime keuzes aan hapjes en drankjes die onze Gastrobar te bieden heeft.

Afhankelijk van de opstelling biedt deze ruimte mogelijkheden tot 40 personen. Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden.

+31 (0) 164 21 11 19

Contactformulier

Tafel reserveren?

Openingstijden

Woensdag t/m zondag is Gastrobar De Moor geopend vanaf 11.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Vanaf september 2019 zullen wij ook weer op dinsdag geopend zijn.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl