Werken bij De Moor

Werken bij De Moor

Op deze pagina tref je onze huidige vacatures aan. Bij ons werk je voor de allerleukste gasten van Bergen op Zoom, een breed publiek jong en oud en in een gezellig hecht team. Staat er niet directs iets voor je tussen, schroom niet ons een open sollicitatie te sturen. Stuur je cv en motivatie naar directie@demoor-boz.nl Voor meer informatie kan je contact opnemen op telefoonnummer 0164 21 11 19 en vraag naar Ellen of Sven.

Momenteel zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar:

Zelfstandig werkend kok. Sta jij elke dag met plezier in de keuken en maak je de mooiste plaatje van een heerlijke salade of dessert, maar gooi je ook tussendoor net zo makkelijk die lekkere bitterballen in het vet dan bij jij die Keukenprins(es) die we zoeken. Je hebt minimaal 2 jaar keukenervaring in een soortgelijk bedrijf, je bent zelfstandig, creatief, kostprijs bewust en enthousiast. Je verstaat je vak en bereidt je producten vooral met liefde.

Soort dienstverband: Fulltime. Je verdient zeker genoeg om eens een rondje in de kroeg te geven en maakt deel uit van een super gezellig team. Deelt mee in d efooienpot en altijd 15% korting in een van de leukste winkeltjes van Bergen op Zoomons Gastroboutique. 

Gastheer/Gastvrouw. Ben je gastgericht en doe je niets liever dan gasten in de watten leggen met jouw glimlach en service dan zijn wij op zoek naar jou. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de bediening en bij voorkeur heb je een horeca opleiding genoten. 

Soort dienstverband: Fulltime. Samen werken met leuke collegae en werken voor de leukste gasten! 

Afwas medewerker. Onderschat deze bijbaan niet! Vele goede chefs zijn je voorgegaan. Draai jij je hand niet om voor een grote stapel vieze borden en een emmer vies bestek dan zijn wij op zoek naar jou! Naast de schone vaat assisteer je de koks met allerlei klusjes. We betalen je boven CAO en daarnaast lioft je ook mee op allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden. Stuur ons even e-mail als je geïnteresseerd bent. 

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl