Werken bij De Moor

Werken bij De Moor

Op deze pagina tref je onze huidige vacatures aan. Bij ons werk je voor de allerleukste gasten van Bergen op Zoom, een breed publiek jong en oud en in een gezellig hecht team. Staat er niet directs iets voor je tussen, schroom niet ons een open sollicitatie te sturen. Stuur je cv en motivatie naar directie@demoor-boz.nl Voor meer informatie kan je contact opnemen op telefoonnummer 0164 21 11 19 en vraag naar Ellen of Sven.

Momenteel zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar:

Zelfstandig werkend kok. Sta jij elke dag met plezier in de keuken en maak je de mooiste plaatje van een heerlijke salade of dessert, maar gooi je ook tussendoor net zo makkelijk die lekkere bitterballen in het vet dan bij jij die Keukenprins(es) die we zoeken. Je hebt minimaal 2 jaar keukenervaring in een soortgelijk bedrijf, je bent zelfstandig, creatief, kostprijs bewust en enthousiast. Je verstaat je vak en bereidt je producten vooral met liefde.

Soort dienstverband: Fulltime. Salaris: €1.900,00 - €2.100,00 per maand

Medewerker bediening. Wordt jij blij van het ontvangen van onze gasten, bedienen van eten en drinken, bestellingen opnemen en klaarmaken, schoonmaken van de werkplekken maar vooral het aangenaam maken van het verblijf van omnze gasten? Dan ben jij die  HORECA tijger die wij zoeken. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring is een soortgelijk bedrijf en hebt geen probleem met werken in de avonden en weekenden. Helemaal is het plaatje compleet als je een  opleiding hebt genoten op het gebied van gastronomie.

Soort dienstverband: Fulltime. Salaris: €1.800,00 - €1.950,00 per maand

Openingstijden

De Gastrobar en de Gastroboutique zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12u00 tot 22u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Voor de Gastroboutique is het eveneens mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

Locatie, parkeren en routebeschrijving

Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom. Op minder dan 1 minuut loopafstand heb je de keuze tussen de parkeerterreinen Sint Catharinaplein en de Korenmarkt. In het gehele centrum is betaald parkeren van toepassing. Zie ook www.parkeerbeheer.nl